Szolgáltatásaink
 

Nyiroködéma kezelése

  Kinek javasoljuk?
  Mit takar az ödéma kezelés?
  Ödéma tanácsadás
 
 

Lymphologia

  Szakorvosi rendelés
  Receptírás
  Tanácsadás
 
 

Gyógytorna

  Mire jó?
  Állapotfelmérés
  Tanácsadás
 
  Az ÖdémaCenter a Lymphline Franchise hálózat tagja.
 
 
 

Nyiroködéma tünetei

Mik az ödéma legfőbb tünetei?
tovább
  Szakembereink

Szakembereink

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek néhány mondat erejéig:


Minauf Péter - ügyvezető, szakmai vezető, gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Minauf PéterNyiroködéma szakképesítésemet a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem, közel 17 éves tapasztalattal rendelkezem.

2000-2010-ig A Szt.István kórház Nyiroködéma rehabilitációs osztályán dolgoztam nyirokterapeutaként. Itt részt vettem a komplex ödémamentesítő protokoll kidolgozásában. 2011-ben kidolgoztam a Lymphline® rendszert ami azóta védjegyezett szellemi tulajdonná vált.

Márton Tímea - ügyvezető, szakmai vezető, nyirokterapeuta

Márton Tímea1999-2009 ig A Szent István Kórház Nyiroködéma Rehabilitációs osztályán dolgoztam. Itt részt vettem az osztály ápolási tevékenységeinek irányításában. Számos szakmai konferencián előadóként és társ előadóként is bemutatkoztam.

Szakmai tevékenységem kiterjedt sebkezelő és nyiroködéma mentesítő tanfolyamok elméleti és gyakorlati oktatására. Munkám része az ödéma mentesítés és annak szövődményeinek kezelésére. Irányítom a rendelőkön belüli és kívüli betegek ellátását és a marketing tevékenységeket.

 

Dr. Buczkó Mónika - bőrgyógyász, kozmetológus, nemibeteg gyógyász, klinikai onkológus szakorvos, venerológus, lymphológus, nyirokterapeuta

Dr. Buczkó Mónika1994-ben szereztem általános orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

2000-2009 között a Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház és Rendelőintézet Bőrgyógyászati Osztályán és Nyiroködéma Rehabilitációs Részlegén dolgoztam.
Jelenleg Szentendrén dolgozom a Bőr- és Nemibeteggondozó Intézetben, mint bőrgyógyász - kozmetológus - nemibeteg gyógyász és klinikai onkológus.
2004-ben bőr-, nemibetegségek és kozmetológia szakvizsgát, 2009-ben klinikai onkológia szakvizsgát szereztem. Szakmai tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak.

Számos belföldi és külföldi kongresszuson, továbbképzésen vettem részt hallgatóként és előadóként is.

Fő érdeklődési területeim, amelyekben közel tízéves gyakorlatot szereztem:

  • a láb éreredetű keringési betegségei: elsősorban a krónikus nyiroködémás betegek komplex terápiája, valamint a krónikus lábszársebek korszerű ellátása
  • az  onkodermatológia: a bőr jó és rosszindulatú daganatos betegségei, ezek megelőzése és  korai felismerése,
  • az anyajegyszűrés

Stuber Ágnes - rendelő vezető, gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Stuber Ágnes gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Középiskolai tanulmányaimat Békéscsabán folytattam gyógymasszőrként. Ez idő alatt  rendkívül nagy tapasztalatra tettem szert a mozgásszervi rehabilitáció terén. Angliából hazatérve a Lymphline®  rendszeren belül elsajátítottam a komplex nyiroködéma mentesítő terápiát.

Virág Tünde - rendelő vezető, gyógytornász, nyirokterapeuta

Virág Tündea gyógytornász, nyirokterapeuta

Felsőfokú szakképesítésemet  a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának gyógytornász szakán szereztem. A főiskolai tanulmányaim mellett elvégeztem a neurodinamika,perifériás idegmobilizációs , a kinezio taping alap és haladó tanfolyamot és  a 3D scoliosis Schroth terápiás kurzust. Megtanultam a Földi féle komplex nyiroködéma mentesítő terápiát is.

Hevér Dóra - gyógytornász, nyirokterapeuta

Hevér Dóra gyógytornász, nyirokterapeuta

Gyógytornász diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán szereztem. Tanulmányaim alatt elsajátítottam a kinesio-tape, és az SMR system alkalmazási lehetőségeit. Munkám során nagy elhivatottságot érzek a neurológiai és ortopédiai betegségek kezelésében, illetve Schroth terapeutaként gerincferdüléses gyerekek rehabilitációjával foglalkozom. A nyiroködémás betegek szakszeru és komplex ellátását a Lymphline® rendszerében tanultam meg.

Pudics Hajnalka - gyógytornász, nyirokterapeuta

Pudics Hajnalka gyógytornász

Főiskolai tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán fejeztem be. Szabadidőmben reumatológiai kórképekkel rendelkezők mozgásszervi rehabilitációjával foglalkoztam és szereztem benne gyakorlatot. Főként az idősebb korosztállyal találtam meg a hangsúlyt. Emellett elvégeztem a 3D scoliosis Schroth terápiás tanfolyamot, elsajátítottam a kinezio taping alapjait és a medencefenék izmainak tréningezését. A nyiroködémás betegek komplex ellátásával a Lymphline® rendszeren belül ismerkedtem meg.

Taskovics Fruzsina - gyógytornász, nyirokterapeuta

Taskovics Fruzsina gyógytornász

A Miskolci Egyetem Egészségügyi karán szereztem gyógytornász diplomámat.A komplex nyiroködéma mentesítést a Lymphline® rendszeren belül sajátítottam el. A nyirokterápia mellett szívesen foglalkozom sport sérülések megelőzésével, rehebilitációjával, és funkcionális tréninggel.

Bélteki Anett - gyógytornász, nyirokterapeuta

Bélteki Anett gyógytornász

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi karának gyógytornász szakán fejeztem be.Ez ido alatt megtanultam a funkciónális tape alkalmazási lehetoségeit. A nyiroködéma kezelésében történo jártasságom a Lymphline® rendszerében tökéletesítettem.Gyógytornászként nagy hangsúlyt fektetek ortopédiai rendellenességek,és a sportsérülések kialakulásának megelozésére.

Hum Orsolya - gyógytornász, nyirokterapeuta

Hum Orsolya

Diplomám a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán szereztem kitűnő minősítéssel. Ez idő alatt végeztem el a deréktáji panaszok megelőzésével foglalkozó Core tréninget és gyógymasszőri szakképesítést szereztem. A Lymphline® rendszerében megtanultam a nyiroködémás betegek komplex ellátását.

Fürjes-Mihályi Réka - gyógytornász, nyirokterapeuta

Fürjes-Mihályi Réka gyógytornász, nyirokterapeuta

Gyógytornász diplomám a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán szereztem.A komplex nyiroködéma mentesítést a Lymphline® rendszeren belül sajátítottam el. A nyirokterápia mellett gyakorlattal rendelkezem a vállsérülések speciális rehabilitációja és gyógytornája terén. Jelenleg GYED-en van.

 
Szakembereink - Nyiroködéma specialistáinkat itt találja. tovább >>
Galéria - Nézzen körül nálunk! Bemutatjuk ödéma kezelő gépeinket és az elért eredményeinket. tovább >>
Partnereink - Akiket szívesen ajánlunk Önnek.
tovább>>
 
    Ödéma  ::  Lymphologia  ::  Gyógytorna  ::  Nyiroködéma  ::  Nyirokmasszázs  ::  Vizenyő  ::  Narancsbőr